Home » Uncategorized » Andre over zichzelf als complementair psychosociaal therapeut en NLP Coach

Andre over zichzelf als complementair psychosociaal therapeut en NLP Coach

18 februari 2017 Uncategorized

Andre over zichzelf als psychosociaal therapeut en NLP coach.

Vanuit mijn brede psychosociale HBO-opleiding lever ik als zijnde psychosociaal therapeut en coach NLP maatwerk. Door mijn later gevolgde vele specialisaties, die ik onder andere op de gebieden van psychopathologie, post HBO coaching en de Master Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) heb gevolgd, ben ik als professioneel coach van vele markten thuis.. Zoals er vanuit de NLP-gedachte wordt gesteld: “de kaart is niet het gebied”. “Geen enkele waarheid is de waarheid” is de gedachte van waaruit ik ook jou persoonlijke groei vorm kan geven.

” If you meet the Budha on the road, kill him! “

Vanuit de NLP benadering is het belangrijk om in contact te komen met je gevoel. Luisteren naar wat je intuïtie je in geeft. Lukt dit? Dan kan dit bij dragen tot een betere verbindingen tussen je handelen, denken en voelen waardoor je beter in balans zal komen.

NLP coach verwachtingen?

Vanuit een open, humorvolle en uitdagende NLP-stijl, daag ik je uit de situatie onder ogen te zien en je eigen antwoorden te vinden op wie je bent, wat je wil enz. Verbondenheid, vertrouwen, eerlijkheid en gelijkwaardigheid staan hierbij voorop en maken het o.a. mogelijk je een spiegel voor te houden. Door te oefenen met gedrag en maken van keuzes. Hierop ontvang je feedback waardoor jezelf leert en verder ontwikkeld. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan gerust mijn website www.du-lotus.nl voor meer informatie.

Kennismaken met jou NLP coach?

Het vrijblijvend kennismakingsgesprek is gratis en duurt maximaal 45 minuten. Binnen deze tijd bepalen we op basis van dat wat er speelt gezamenlijk of het om coaching of een meer psychosociale therapeutische vraag gaat. Belangrijk is te onderzoeken of we onderling een klik hebben en of dat wat ik te bieden heb ook daadwerkelijk bij je aansluit. Ik ben als complementair psychosociaal therapeut opgenomen in de VGZ-zorggids en worden mijn consulten doorgaans vanuit je aanvullend pakket door de zorgverzekeraar vergoed. Zullen we binnenkort nader kennismaken? Ik hoor graag van je.

“Leven doe je, vanuit je hart.”

aangesloten bij Topcoach Nederland


andrevdveer