Home » Tarieven.

Tarieven.

klik hier voor de betalingsvoorwaarden

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!!

Door het sturen van een email of door telefonisch contact, kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dit kennismakingsgesprek is letterlijk een kennismaking. Een concrete afspraak waarbij we gezamenlijk tot de conclusie komen of er een klik” is en of we ook daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen. Want laten we eerlijk zijn, elke therapie of coaching valt of staat bij een goede samenwerking. Klikt het dan hebben we de helft al gewonnen!

Psychosociale Therapie

Bij sessies van 60 minuten, hanteren wij een eerlijk inclusief uur tarief van € 77,50, – Er wordt geen btw berekend.

EMDR

Bij sessies van 60 minuten, hanteren wij een eerlijk uur tarief van € 77,50 er wordt geen BTW berekend.

(Specialistische)begeleiding.

Voor begeleiding individueel hanteren we een markt conform tarief wat per gemeenten en of budgethouder wordt overeengekomen.

Intervisie

Heeft u interesse in een deze dienst? Laat dan gerust uw contactgegevens via mail of telefoon achter en wij nemen spoedig met u contact op.

Dhr D.A van der Veer is aangesloten bij het NFG en RBCZ waar hij als complementair therapeut staat geregistreerd. Daarmee is Du-lotus in het bezit van een geldige AGB praktijkcode en prestatie code die onderaan de facturen zijn terug te vinden. Bovendien ben ik te vinden in de VGZ-zorggids.

Psychosociale therapie en EMDR wordt vrijwel door alle zorgverzekeraars vanuit het aanvullend pakket gedeeltelijk vergoed. Dit gaat niet ten koste van uw wettelijke eigen risico! U dient wel rekening te houden met een eigen bijdrage die u moet betalen over de consulten die u declareert. Houdt er ook rekening mee dat u zelf ten alle tijden verantwoordelijk bent en blijft voor de tijdige betaling van de aan u toe gezonden facturen. U dient die zelf bij uw zorgverzekeraar in te dienen waarna de zorgverzekeraar aan u uitbetaald. Dit bedrag plus eigen bijdrage maakt u dan aan ons over.

Indien u de geplande afspraak tijdig (minimaal 24 van tevoren) annuleert, zal er geen kosten aan uw worden doorberekend.

Onze betalingsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK te Breda en conform de richtlijnen van Medicas incasso. Herinneringen en verdere incasso maatregelen worden automatisch door Medicas Incasso af gehandeld. Ik raad uw aan de verder betalingsvoorwaarden door te nemen door op de bovenstaande link: betalingsvoorwaarden te klikken.