Home » Tarieven.

Tarieven.

klik hier voor de betalingsvoorwaarden

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!!

Door het sturen van een email of door telefonisch contact, kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dit kennismakingsgesprek is letterlijk een kennismaking. Een concrete afspraak waarbij we gezamenlijk tot de conclusie komen of er een klik” is en of we ook daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen. Want laten we eerlijk zijn, elke therapie of coaching valt of staat bij een goede samenwerking. Klikt het dan hebben we de helft al gewonnen!

Psychosociale Therapie

Zowel voor de Intake als de daarop volgende sessies van 60 minuten, hanteren wij een eerlijk inclusief uur tarief van € 65, – Er wordt geen btw berekend.

Wandel coaching

Hiervoor geld een uurtarief van € 60,- Wandelsessies van 90 min is 85 euro en twee uur is 110 euro. Er wordt geen btw berekend.

Begeleiding individueel.

Voor begeleiding individueel hanteren markt conform tarief wat door het zorgkantoor en gemeenten ( WMO) als gangbaar wordt aangemerkt. (55,- euro per uur). Deze dienst wordt uitsluitend op basis van een persoonsgebonden budget door ons geleverd.

Intervisie

Heeft u interesse in een deze dienst? Laat dan gerust uw contactgegevens via mail of telefoon achter en wij nemen spoedig met u contact op.

Dhr D.A van der Veer is aangesloten bij het NFG en erkend complementair psychosociaal register therapeut & coach. Tevens lid van RBCZ en is in het bezit van een geldige AGB-code Ik ben te vinden in de VGZ-zorggids.

Psychosociale therapie wordt door alle zorgverzekeraars vanuit het aanvullend pakket vergoed. Dit gaat niet ten koste van uw wettelijke eigen risico! U dient wel rekening te houden met een kleine eigen bijdrage die u moet betalen over de consulten die u declareert. Houdt er ook rekening mee dat u zelf ten alle tijden verantwoordelijk bent en blijft voor de tijdige betaling van de aan u toe gezonden facturen. U dient die zelf bij uw zorgverzekeraar in te dienen waarna de zorgverzekeraar aan u uitbetaald. Dit bedrag plus eigen bijdrage maakt u dan aan ons over.

Indien u de geplande afspraak tijdig (minimaal 24 van tevoren) annuleert, zal er geen kosten aan uw worden doorberekend.

Onze betalingsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK te Breda en conform de richtlijnen van Medicas incasso. Herinneringen en verdere incasso maatregelen worden automatisch door Medicas Incasso af gehandeld. Ik raad uw aan de verder betalingsvoorwaarden door te nemen door op de bovenstaande link: betalingsvoorwaarden te klikken.