Home » Over ons.

Over ons.

Aangenaam kennis te maken ik ben Andre van der Veer en voer samen met mijn vrouw Katrina van der Veer- Kremenska, deze praktijk voor psychosociale therapie & coaching.

Andre van der Veer Katrina van der Veer

Na eerst de Hoge School van Arnhem en Nijmegen (HAN) de HBO Maatschappelijk Werk en post Bachelor Coaching en begeleiding te hebben voltooid, heb ik dit aangevuld met master practioner neuro linguitisch programmeren en me zo verder ontwikkelt tot erkend register therapeut binnen de complimentaire zorg, Als psychosociaal therapeut & coach ben ik opgenomen in de zorggids van VGZ.

Vanuit mijn belangstelling voor sport en het menselijk lichaam heb ik de opleiding tot sportmasseur gedaan. En levert deze kennis van het menselijk lichaam een belangrijke bijdrage bij binnen mijn holistische visie en werkwijze naar mijn clienten.

Verder heb ik aanvullende cursussen en trainingen gevolgd op het gebieden van Niet Aangeboren Hersenletsel, psycho pathologie , psychiatrie en middelen gebruik.

Du LotusVanuit mijn passie, voor dat wat mensen in het diepst van hun hart willen, daag ik ze uit hun eigen keuzes te maken en hun talenten te benutten om zo vorm te geven aan hun leven. Te leven, te werken, lief te hebben vanuit wie ze zijn. Vanuit mijn authentieke , evenwichtige en harmonische persoonlijkheid, is mijn stijl direct , energiek , open , eerlijk en warm. Humor , vertrouwen, gelijkwaardigheid integer en respect zijn waarden en normen die bij mij hoog in vaandel staan. Daarbij hou ik ervan je wat uit te dagen, te confronteren en te plagen. Ik vertel je niet hoe of wat je moet doen. Wel stimuleer ik je door vragen te stellen en te begeleiden bij oefeningen om: nieuwsgierig te zijn naar jezelf naar je eigen gedrag te kijken en de overtuigingen te
onderzoeken die daarachter schuilgaan

  • je emoties, gedachten, verlangens toe te laten en er te laten zijn
  • contact te maken met je gevoel en te ervaren wie je echt bent en hoe jouw leven er dan uitziet
  • te kiezen voor datgene wat je echt wilt en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes.

Naast het werken als psycho-sociaal therapeut & coach, geef ik intervisie aan teams binnen instellingen en of bedrijven die actief zijn binnen de gezondheidszorg. En geef en verzorg ik op afroep trainingen
(workshop NLP, of andere vormen van methodiek trainingen gericht op sterking van vaardigheden ).

Niet alleen bij het draaiende houden van onze praktijk , maar natuurlijk bij alles is ze mijn steun en toeverlaat. Behalve dat ze binnen deze praktijk een ondersteunende rol heeft, zet ze zich vanuit de praktijk in op het gebied van persoonlijke verzorging en thuis begeleiding van ouderen. Ze is vooral als ZZP-er op eigen titel en i.o van verschillende thuiszorgorganisaties als verzorgende werkzaam.

Katrina is oorspronkelijk Master taal deskundige in de Oost Slavische talen (Oekrains en Russisch) Univeristeit Odessa UKR, heeft als docente les gegeven aan middelbare college`s. Heeft in Nederland als medewerkster toetsing n opstellen examens Russisch (Cito , Arnhem) gewerkt . Bij Kamer van Koop Handel, Arnhem vertalingen documenten van in en export.

Katrina heeft een open en een dynamische mentaliteit en is veelzijdig in alles wat ze doet . Behalve dat heeft ze een grote voorliefde voor dieren, is sportief en reislustig ingesteld.