Home » Du-Lotus » Referenties

Referenties

k ben erg blij dat Andre op mijn pad is gekomen. Andre heeft me geholpen om tot inzicht te komen. In wie ik ben en wat ik belangrijk vindt. Hiervoor gebruikte hij verschillende technieken, passend bij mijn persoonlijkheid.

We hebben gekeken naar mijn sterkte punten en naar mijn valkuilen en hij heeft mij hierdoor de juiste handvatten gegeven hoe ik mijn gepieker en enigzins sombere instelling beter kan hanteren.

Andre is een zeer prettig persoon die heel goed kan luisteren. Zijn vriendelijke, vaak humoristische en gelijkwaardige bejegening sprak mij ook zeer aan.

Ik raad Andre aan iedereen aan die net wat meer uit het leven wil halen!

Marc uit D.

IK heb in mijn leven al heel wat hulpverleners gezien en versleten. Nooit voelde ik me echt gehoord of begrepen tot dat Andre op mijn pad kwam. Hij brengt vanuit zijn onbevangenheid en humorvolle benadering zoveel extra`s in een gesprek. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor een goede basis voor samenwerking.

Chris B.

Ik zou hem voor geen goud  willen missen. Andre is echt de beste ondersteuner die ik ooit heb gehad. Dankzij hem slaag ik er zelfstandig te wonen.

Angelique V

Hij moet het niet wagen ooit uit mijn leven weg  te  gaan. Dan kom ik hem achterna. HIj is iemand die je  echt  kan vertrouwen en hard werkt voor zijn geld. Hij heeft veel voor ons betekent en gedaan Daar ben ik dankbaar voor.

Wilco