Home » Uncategorized » Een korte en kernachtige beschrijving van mezelf als coach & therapeut

Een korte en kernachtige beschrijving van mezelf als coach & therapeut

26 februari 2016 Uncategorized

Vanuit mijn passie, voor dat wat mensen in het diepst van hun hart willen, daag ik ze uit hun eigen keuzes te maken en hun talenten te benutten om zo vorm te geven aan hun leven. Te leven, te werken, lief te hebben vanuit wie ze zijn.
Vanuit mijn authentieke , evenwichtige en harmonische persoonlijkheid, is mijn coaching stijl direct , energiek , open , eerlijk en warm. Humor , vertrouwen, gelijkwaardigheid integer en respect zijn waarden en normen die bij mij hoog in vaandel staan. Daarbij hou ik ervan je wat uit te dagen, te confronteren en te plagen.
Ik vertel je niet hoe of wat je moet doen. Wel stimuleer ik je door vragen te stellen en te begeleiden bij oefeningen om:
nieuwsgierig te zijn naar jezelf naar je eigen gedrag te kijken en de overtuigingen te
onderzoeken die daarachter schuilgaan
· je emoties, gedachten, verlangens toe te laten en er te laten zijn
· contact te maken met je gevoel en te ervaren wie je echt bent en hoe jouw leven er dan uitziet
· te kiezen voor datgene wat je echt wilt en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes.


admin