Home » Uncategorized » Bericht open inloopspreekuur

Bericht open inloopspreekuur

08 april 2020 Uncategorized

Bericht

Met in achtneming van de RIVM-maatregelen, wordt er elke donderdagmiddag van 16:00 t/m 18:00 uur een open inloopspreekuur gehouden op de Vredenburgstraat nummer 38-40 te Westervoort. (Medisch Centrum Westervoort) In verband met Corona, vragen wij u alvorens naar dit spreekuur te komen zich telefonisch aan te melden.  Dit voorkomt dat u buiten moet wachten en wordt de sociale afstand van 1,5 meter gewaarborgd.  In de spreekkamer wordt 1,5 meter maatregel gehanteerd en schudden wij geen handen.

Het spreekuur is bestemd voor gratis vrijblijvend advies, informatie en of kennismakingsgesprek.  Het kosteloos en als service bedoeld. Er is niet zo vervelend dan met een vraag rond blijven lopen niet wetend waar je mee naar toe kan gaan voor een luisterend oor, advies of verdere informatie.

 

Vanuit de rijksoverheid RIVM vallen wij wat betreft de CORONA COVID -19 onder de maatregelen die geldend zijn voor paramedici waaronder fysiotherapeuten, alternatieve zorg en complementair therapeuten. 

Zolang deze maatregelen van kracht zijn geef ik geen EMDR, intervisie of groepstrainingen.  Vanuit de WMO, WLZ en ZVW loopt de zorg naar mijn cliënten gewoon door en zal de begeleidingsmomenten voor zover dat mogelijk is op basis van Whats-Up, video bellen en andere digitale middelen zoveel mogelijk afhandelen. Bij huisbezoeken en of gesprekken in mijn spreekkamer houden we de 1,5 meter afstand aan.   Op basis van de befaamde social distance 1,5 meter gaat de psychosociale therapie, wandelcoaching en overige coaching door.


andrevdveer